Köpa ett färdigt exemplar

Personliga exemplar av "Linnés Plugghäst"
Om Du funderar på att köpa ett färdigt exemplar hem, så kontakta oss direkt på e-posten  - carl@plugghasten.se - alternativt chatta med oss. Eller ring +46709507590.
Nu kan vi samtala eller chatta hur ditt privata exemplar skall vara. Ett utmärkt tillfälle för dig att välja träslag, typ av klädsel, stoppning, olika tillbehör och därmed skapa en personlig design. Titta gärna i Galleriet i menyn för inspiration.

Du får ett prisförslag. Du blir säkerligen överraskad av den låga prisnivå som våra utvalda hobbysnickare och aktiva pensionärer erbjuder dig. Besked om leveransdatum och du kan följa snickeriet med bilder på e-posten. Betalning i förskott, när vi sätter igång. Du får alltid öppet köp och med en återköpsgaranti.
Vi kan faktiskt sälja den igen åt dig som "inriden" och då till ett lägre pris.

Roligare att bygga själv och billigare
Du planerar och skapar själv en personlig, designad datormöbel för ditt hemmakontor.
Vår kompletta fullskaleritning i skala 1:1 skriver du själv ut på egen skrivare som enkla A 4 ark. Tejpar ihop pappersbladen efter de markerade strecken till riktiga pappersmallar i fullskala 1:1. Lägger dina hopsatta pappersmallar på en utvald träskiva (minst 25 mm tjock).
Du får tydliga byggråd, tips och korta videoinstruktioner här på hemsidan. Allt sker digitalt och med samtal i telefon. Kan du sedan betala (500 SEK på swishen till 0709-507590) i efterhand, då är du SÄRSKILT välkommen.