Framtidens skolbänk

För studenter och IT ungdomar erbjuder vi ett förslag på prototyp av framtidens datormöbel eller IT möbel. Vi hoppas att enskilda innovatörer bland studenter/skolungdomar kan bygga sin egen designade datormöbel "Linnaeus Laptop Desk". Du står för datorn och vi sänder Dig Plugghästen mot ersättning.

Med Linnés Plugghäst har vi även lyckats skapa framtidens IT Möbel med alla de fördelar som användare får med denna bekväma och ergonomiska studiestol.

Det blir "tystare" i rummet när skrivpulpeten sitter ihop med bänken, inga skrapljud.

Att minska bullret i rummet befrämjar förstås studiearbetet.

Ergonomi med en riktig stoppad sits och utan ryggstöd befrämjar den utveckling som de norska "balansstolarna" (Stokke) har förverkligat i många år. Ryggen mår bra av rörelse,

även i sittande ställning.

Linnés plugghäst har förstås en lång produktutveckling från munkarnas bibliotek på 1200-talet, där vi idag har höjt sitthöjden, anpassat funktionen till en modern datormöbel och förskönat formgivningen ytterligare med ljusa svenska träslag.

Som datormöbel får den en vacker, funktionell och ergonomisk bekvämlighet som passar väl i trånga utrymmen och anpassad till "compact-living". Som en vilstol (armstöd blir ryggstöd) kan du använda den när som helst utan krångliga ljusteringar, sväng runt kroppen 180 grader och sträck på ryggen.

Vill Du bygga in Din personliga dator i denna historiska stilmöbel och få en unik personlig design att visa upp?