Rader från en nöjd ryttare

Hej!

Jag har mottagit det tunga och väl förslutna paketet, som väckte en viss nyfikenhet redan på busscentralen!

 

Materialet är av god kvalitet och allt är väl utfört. Björk-trä är ljust och vackert och representativt för svensk möbelkultur. Stolen var lätt att sätta ihop och resultatet tilltalande. Det blev en rustik och orginell möbel, som redan har intresserat några bekanta som sett den. Den är stadig och ganska tung men väcker intresse genom sin form. Alla delar är välgjorda och allt passar perfekt och stolen är lättmonterad. Alla skruvar är väl dolda. Slutresultatet är GOTT! Jag uttrycker även min beundran för möbelarkitekten som konstruerat denna lilla pärla! Allt är väl genomtänkt

 

Några få mycket lätt kritiska synpunkter kommer här: Litet onödigt att skicka med en hel plastflaska med lim för att fästa fyra träpluggar! De sitter säkert utan lim. Insex-nyckeln, detta för IKEA-produkter så typiska verktyg,var av så dålig kvalitet att nyckeln helt hade förlorat sin "sexighet" och blivit rund i båda sidorna innan monteringen var klar.

 

Som Du förstår, så är jag mycket nöjd med den orginella plugghästen i modern tappning. Du har per telefon antytt att en liten prydnadskopia av den ursprungliga plugghästen skall komma. Äger det sin riktighet? Kanske en bra presentartikel att ställa bredvid Dalahästen på spiselkransen!

 

Hj hälsningar
Jan Tengelin

Arvika