Snickra själv

Att bygga själv är roligare och betydligt billigare.
Du planerar och skapar en personlig, designad datormöbel för ditt hemmakontor, när corona pandemin kan ge dig extra tid. Du sparar pengar och kan passa in din nya hemmamöbel i ditt hem. Många som vill arbeta hemma och sitta på ett en egen "workstation" när de surfar på internet.

Den kompletta fullskaleritningen (avgift 300 SEK) underlättar eget bygge och formgivning.
Vår kompletta fullskaleritning i skala 1:1, skriver du ut på din egen skrivare som vanliga A 4 ark. Du tejpar ihop pappersbladen efter de markerade strecken. I slutändan får du åtta (8) olika pappersmallar i fullskala. Du söker och
hittar hemma en snygg, massiv träskiva som är minst 25 mm tjock och sågar ut alla trädelarna med bandsåg.
sedan står du står i ständig kontakt med oss och får löpande byggråd, tips och tittar emellanåt på korta videoinstruktioner och chattar med oss här på hemsidan. All rådgivning sker digitalt i chatten, e-post och telefon. Sedan ser vi fram emot att du bidrar med 300 SEK på swishen 0709-507590 eller PayPal (carl@plugghasten.se) för den kompletta fullskaleritningen och supporten detta omfattar.

Proveniens (intyg)

Björk

De tidigare Örtagårdsmästarna i Linnéträdgården - Lars Jonsson och Lena Hansson - var båda aktiva i Linnéträdgården och har skrivit ett särskilt intyg (proveniens) om ursprunget till detta historiska och autentiska almvirke som vi gärna kan erbjuda dig att bygga med. Uppgifter om dessa almar finns kvar på Östgöta Nation i arkivet (enligt Lars Jonsson) och än idag kan du se almstubben sticka upp till vänster efter entrén. Proveniensen kan Du få läsa och använda, om du kontaktar oss.