Aktuellt idag

Historiskt, autentiskt Linnévirke till salu:

Vi erbjuder historiskt och autentiskt Linnévirke (alm) som tidigare gallrats ut från Linnéträdgården i Uppsala med hemleverans. Proveniens medföljer. Vill Du höja värdet på ditt exklusiva hembygge med detta unika Linnévirke ( 6 000 kr för en byggsats på 1 kvm), så kontakta oss direkt för mer information. Du får därmed en dyrbar samlingsraritet och släktklenod med ett unikt och historiskt värde. Linnévirket är mycket begränsat.
 

Köp gärna vår historiska replik (exakt kopia):
Nyligen blev den andra replikan klar, där vår skickliga möbelsnickare i Uppsala tillverkade en exakt kopia (= replika) av originalet från år 1741. Detta exemplar är förstås snickrad med historiskt, autentiskt Linnévirke (alm) från Linnéträdgården i Uppsala. Se bilden här till höger. Ge oss gärna ett seriöst bud för att själv bli personlig ägare till Sveriges andra och historiska replik!

Kommunal uppsalaprofil:
Den 13 Juni 2018 tog Kommunstyrelsen - med alla politiska representanter - ett beslut att överta det framgångsrika varumärkesprojektet inför det kommande Världsarvet i för Linnés Uppsala.
 

Vill du få nyhetsbrev? Fyll i din emailadress nedan.