Aktuellt idag

Historiskt, autentiskt Linnévirke till salu:

Nu kan vi dessutom erbjuda historiskt och autentiskt Linnévirke (alm) som tidigare gallrats ut från Linnéträdgården i Uppsala. Proveniens medföljer. Vill Du höja värdet på ditt exklusiva hembygge med detta unika Linnévirke ( 6 000 kr för en byggsats med personlig hemleverans), så kontakta oss direkt för mer information. Du får därmed en dyrbar samlingsraritet och släktklenod med ett unikt och historiskt värde. Antalet exemplar är mycket begränsat.
 

Köp gärna vår historiska replika (exakt kopia):
Nyligen blev den andra replikan klart, där vår skickliga möbelsnickare i Uppsala återigen tillverkade en exakt kopia (= replika) av originalet från år 1741. Detta exemplar är också snickrad med historiskt, autentiskt Linnévirke (alm) från Linnéträdgården i Uppsala. Se bilden här till höger. Ge oss gärna ett seriöst bud för att själv bli personlig ägare till Sveriges andra och historiska replika!

Kommunal uppsalaprofil:
Den 13 Juni 2018 tog Kommunstyrelsen - med alla politiska representanter - ett beslut att överta det framgångsrika varumärkesprojektet inför det kommande Världsarvet i Uppsala.
 

Vill du få nyhetsbrev? Fyll i din emailadress nedan.